Hopp til hovedinnholdet

Jente 14, trives ikke hjemme, vil bare forsvinne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år som sliter veldig mye. Skulker skolen og får veldig dårlig karakter, trives heller ikke hjemme.. Mamma og pappa sier mye ting som sårer meg som gjør at jeg føler at jeg ikke betyr noe. Jeg prøver og smile mye og le til vennene mine men innerst inne har jeg det ikke bra. Jeg orker ikke å leve lengere hva er vitsen? Det skjer aldri noe bra. Jeg har prøvd å gå på bup og helse søster men ingen av det hjelper. Har bare lyst til å forsvinne for alltid og aldri komme tilbake ingen bryr seg om meg og får spesielt ikke hjelp når jeg trenger det

SVAR

Besvart 16.02.2015 23:16:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Det er ikke alltid lett å være til

Livet kan by på gode og mindre gode opplevelser. Psykiske opp- og nedturer er en del av livet. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle