Hopp til hovedinnholdet

Mørkeredd og redd for å legge meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg tror jeg har fått paranoia av noe slag. Jeg er rett og slett redd for å legge meg om nettene. Jeg hører lyder inne og utenfor rommet og føler at jeg ikke er alene i rommet. Jeg er alltid nødt til å dekke til minst 90% av hodet, for å føle meg trygg, noe som er ganske så ukomfortabelt og gjør det vanskelig å sove. Jeg har hørt en del skumle historier og hendelser angående spøkelser som har gjort meg redd. Det at jeg ikke tørr å sove, får meg til å være våken til langt på natt uten å tørre å lukke øynene. det har ødelagt nattesøvnen og døgnrytmen min fullstendig, noe som gjør det vanskelig å konsentrere seg på skolen og eventuelt prøver. søvnredselen har også fått meg opp i vekt, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med dette problemet. Jeg har sett skyggeaktige skikkelser på rommet mitt, og fortalt det til foreldrene mine, men de trodde ikke på meg når jeg sa det, som du sikkert forstår er det ikke mye hjelp å få og jeg ønsker tilbakemelding så fort som mulig. Hilsen frustrert

SVAR

Besvart 02.03.2015 20:56:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle