Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt mange familieproblemer i fortida som var veldig grove.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt mange familieproblemer i fortida som var veldig grove. men i det siste gikk det bra og alt det der men for to dager siden da vennen min var på besøk ble mamma helt frekk og slem og jeg ble bare veldig, veldig! sur, men jeg sa ikke noe om det. men bare for noen timer siden ble jeg lei og bestemte meg for å si det rett ut.. som var en stor tabbe. jeg lurte på hvorfor hun var så frekk mot meg i det siste og hun startet å snakke om hvor frekk jeg var, sa at vennen jeg hadde på besøk var slem og masse annet. men det som jeg som tok meg var at hun ba meg, helt seriøst om å drite å dra, flytte ut, dra til pappa, bytte skoler og alt det der. men jeg føler at jeg aldri får si min mening, at jeg får aldri være med på å bestemme elller si noe, at jeg ikke får være megselv og at det alltid skal være jeg som er feil. og uansett om jeg setter meg ned og prater med hu så går det ikke. noen råd?

SVAR

Besvart 19.03.2015 09:24:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle