Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd, pappaen og ste moren min tror aldri på meg, de skjefter og er alltid sinte 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er redd, pappaen og ste moren min tror aldri på meg, de skjefter og er alltid sint på meg og ikke søstera mi. Det var en gang at jeg fikk så mye straff for ingen ting, at jeg holdte på drepe meg selv. Jeg lurer fortsatt på om jeg skal gjøre det. Hos mamma er det ikke så mye bedre, jeg har nesten alltid lyst til å stikke av. Jeg lever et liv der foreldrene mine ikke er som de skal være. Jeg lurer også på om de er mine ekte foreldre. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg trenger hjelp, vet dere hva jeg skal gjøre?

SVAR

Besvart 20.03.2015 13:45:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle