Hopp til hovedinnholdet

Jeg er egentlig veldig redd for han, fordi mamma sier at han kan ta selvmord hvis hun er for streng.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, broren min fylte 18 år for to måneder siden. Han er ikke veldig fornuftig og han er "veldig ute å kjører" for tiden. Før var han ALLTID hjemme. Nå er han ute å fester HVER DAG. Han kommer hjem ved 12-tiden nester hver dag og orker så vidt skolen dagen etter. Noen ganger orker han ikke. I dag hadde han og mamma en lang diskusjon og de har et veldig dårlig forhold. Mamma spurte hva han hadde gjort hvis han hadde hatt en tryllestav foran seg som han kunne brukt til å gjøre mamma til en god mamma. Da sa han "jeg hadde brukt den til å sende deg til helvete så du kunne brent i hjel og dødd". Da begynte jeg nesten å gråte! Og jeg så at mamma ble helt rød i øynene! Jeg synes utrolig synd på henne! Men jeg trenger noen å snakke med om det. Jeg føler at jeg ikke har noen å snakke med fordi jeg trenger en jeg virkelig kan stole på, fordi mamma sier at jeg ikke skal fortelle det til noen. Jeg er egentlig veldig redd for han, fordi mamma sier at han kan ta selvmord hvis hun er for streng.

SVAR

Besvart 03.05.2015 18:41:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
account_circle