Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sliter med selvbilde,sosial angst,selvskading og anorexia, bor jeg ilamme moren min, som har drikkeproblemer

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har veldig mye fravær, og jeg går i 8. Jeg føler at jeg ikke mestrer noe og sliter med selvbilde,sosial angst,selvskading og anorexia. Hjemme bor jeg ilamme moren min, som har drikkeproblemer, jeg har ikke snakket med noen om det, men jeg kan ikke huske sist jeg opplevde henne edru en hel dag.Jeg har over 20 dager og veldig mange timer i fravær. Jeg har ikke verdens dårligste karakterer, men ikke verdens beste heller, rundt 3-5. Jeg sliter veldig med dette å liker å lære, men når jeg,som sakt, ikke føler at jeg mestrer noe mister jeg helt motivasjonen. Jeg er veldig redd for framtiden og at jeg eventuelt må ta 8. Om igjenn. Takk på forhånd for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer