Hopp til hovedinnholdet

Vold hjemme er vanlig spesielt mot me

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. det er dessverre slik at jeg har en familie og venner. Det en ensom person ville ha kjempet for, men selv om det føler jeg meg ensom. Vold hjemme er vanlig spesielt mot meg, foreldrene mine slår meg utrolig hardt at jeg faktisk har fått noen sår her og der. på skolen er det heller ikke så enkelt. barnevernet har verdt innblandet i denne saken to ganger nå, og jeg har fått streng beskjed om å ikke gjøre det igjen selv om de lovte dem å løse problemene vi har i mellom oss uten vold. noe som varte kun i noen få uker før det startet på nytt. jeg hadde bursdag 1.mai og det viste seg slikt at ingen brydde seg om det, verken venner eller familie. jeg vet jeg høres ganske så kresen her, men jeg er ikke så sikker på om jeg kan holde på noe mer. jeg har så lyst til å få hjelp men samtidig så kan jeg ikke. det føles bare som om det kun blir verre jo flere som vet hva jeg går gjennom. ville bare fortelle det til noen uten noe drama ut av det.

SVAR

Besvart 03.05.2015 19:43:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle