Hopp til hovedinnholdet

Stemor begynner å bli senil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i en litt vanskelig situasjon for tiden. Da jeg var 16-17 år flyttet jeg fra min far fordi vi rett og slett ikke kommer overens, til min *stemor* (pappa og henne har bra kontakt så det var null problem) og her har jeg da bodd i rundt 2-3 år nå. Nå har det seg sånn at hun ''stemoren'' jeg bor hos er i en begynnelse på å bli dement/Alzheimer. Hun husker lite og gjør mye rart, hun betaler ikke regningene sine i tide og jeg er egentlig lei av hele greia. Jeg har en voksen halvbror som er hennes sønn som jeg pratet litt med for noen måneder siden hvor han mente at jeg burde flytte ut med en gang. Har ikke pratet med han på lenge siden han er så frekk og stemor vil ikke innrømme at hun begynner å bli syk heller (hun er nesten 70 år) jeg lurer på hva jeg skal gjøre, om jeg kan få noe hjelp fra noen? jeg tror ikke kommer inn på universitet nå til høsten heller siden jeg stryker i ett fag, jeg er så deprimert for vil flytte ut også har jeg sosial angst så det med jobb er vanskelig.

SVAR

Besvart 13.05.2015 12:47:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle