Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig forhold til faren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på snart 16. Foreldrene mine bor sammen, og mamma er som min beste venn, men for å Være helt ærlighet så takler jeg ikke trynet til faren min. Han hisser seg opp for småting, han gir meg skylda så fort han kan, han presser på meg ting (alvorlige ting) som jeg aldri har sagt. Han prøver å snu alt jeg Gjør og sier til noe negativt for å stille meg i dårlig lys, og han frydes når han kan stå og skjelle meg ut og kjefte på meg slik at livet mitt skal bli mest mulig miserabelt. Jeg prøver, men det går ikke å snakke ordentlig og fornuftig med han. Jeg merker at dette sliter på min psykiske helse. Min bror (som ikke bor hjemme lenger ) sliter med sin mentale helse pga tiden da han bodde hjemme, for faren min (hans stefar) var ikke særlig grei mot han heller, slik som han er mot meg nå.

SVAR

Besvart 05.06.2015 09:55:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle