Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er veldig negative mot meg, og slår seg alltid sammen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Foreldrene mine er veldig negative mot meg meg, og slår seg alltid sammen mot meg hvis noe skjer. Jeg spiller veldig mye, og er deprimert. Foreldrene mine sier at jeg skal være mer sosial, men man er sosial på nett sier jeg, og de sier at det ikke er det samme som å se hverandre. Jeg skulka en skoledag for ikke så lenge sida, Foreldrene min fant ut og tok ruteren. Jeg har ingen spesielle interesser og for tida sover jeg eller kjeder jeg meg... de blir fort irriterte og slår seg sammen mot meg. I går ble det en slåsskamp og jeg fikk all skylda, selv om moren min startet. Etter dette truer de meg med å dra til et barnhjem eller å flyttet hjemmefra. De har fullt bestemt seg på at internettet skal være borte i hele sommerferien, og jeg har ingenting å gjøre. Kan de bare gjøre slikt? Jeg sier hele tida at de skal ta tilbake ruteren, De sier nei, og jeg går rundt i huset og gjør ingenting, eller sover. Jeg føler at de ikke helt skjønner hva dagens ungdom driver med, og dette er ikke ok.

SVAR

Besvart 17.06.2015 12:29:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Sjekk om du spiller for mye

Lurer du på om du er spillavhengig? Her er rådene for deg som spiller for mye.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle