Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater stefaren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 og jeg hater virkelig stefaren min. Han tror han kan bestemme over meg, krangler på alt og kaller meg stygge ting. Han får alltid moren min med på det og de er alltid sure på meg. Moren min kan bli sur på meg bare fordi stefaren min er det selvom hun ikke egentlig har noen grunn. Hun kjefter alltid på meg over at jeg er så sur hele tiden men hun skjønner ikke at jeg er det pga at jeg ikke trives med å være i nærheten av han. Hun ser ikke hvordan han er mot meg men jeg vil ikke si hvordan jeg føler det fordi hun er så lykkelig med han og jeg vil ikke ødelegge det. Og uansett vil hun aldri høre på meg heller. Hun blir bare sur og går vekk. For henne så er jeg problemet hele tiden. Det er alltid dårlig stemning og jeg klarer bare ikke være hyggelig mot stefaren min etter alt han har sagt til meg og sånt. Tenker på å rømme også. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 14.08.2015 18:53:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle