Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og har problemer hjemme, har i en stund nå gått til psykolog og snakket om noen av mine plager, de plagene kan utløse raseri anfall som gjør at jeg kan slå og sparke og kaste ting. Jeg vet at det et et problem og jeg jobber med det. Men når vi kranglet (kun med mamma) kan hun være litt hårhendt. Hun kan finne på og rive meg i håret slå, rive meg i ørene og sånt. Er det normalt? Hva skal jeg gjøre? Hun har også sakt ting som "jeg skulle ønske jeg aldri fødte deg" osv.. Men jeg og min mor har ellers et bra forhold. Men hvordan bli kvitt dette?

SVAR

Besvart 15.08.2015 11:54:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er vold?

Vold er forskjellige handlinger som kan skremme eller skade en annen person. Vi tenker ofte at vold først og fremst er fysiske handlinger, men vold kan også være psykisk.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle