Hopp til hovedinnholdet

Jeg og mamma har problemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei plis jeg trenger hjelp tenker på selvmord ifjen (jeg har sluttet å selvskade og hvergang jeg prøver å bli glad dreper hun meg igjenn) Jeg og mamma har problemer hun forteller hemilighetene mine til folk sier masse stygt og hun sier at hun skulle ønske at jeg ikke var født Hun tar meg aldri seriøst jeg er dattra hennes betyr at jeg er en slave Jeg blir sagt massse stygt til ،slått noen gang osv. Jeg er ganske respektløs med henne men jeg klarer ikke å liker henne jeg hater henne så mye hun ødela livet mitt Hun fikk kroppen min til å bli full av kutt og arr (selvskading) Hun slår sier stygge ting Hva skal jeg gjøre hvordan kan jeg stoppe å gråte foran henne Jeg er deprimert nå og klarer ikke å gjøre noe Hilsen meg 13

SVAR

Besvart 18.08.2015 23:38:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle