Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at pappa ikke er glad i meg, at ingen hjemme forstår meg. Jeg gråter nesten hver dag. Jeg vurderer jeg å rømme hjemmefra til en venn , men jeg er 13 år. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 13 år og jeg synes at mamma ikke er god til å holde på hemmeligheter,da jeg valgt å ikke fortelle mamma hvordan dagen min har vært på skolen. Jeg føler også at pappa for meg å gråte nesten hver dag og da føler jeg at han ikke er glad i meg. Idag hadde jeg utviklingssamtale kl 11:30 - 12:00 det gikk fint. Og så senere idag da vi spiste middag, så har jeg med en Barbie dukke som jeg å sammen med. Pappa spurte meg om hvordan det gikk på utviklingssamtalen idag og jeg sa at det gikk fint og at det ikke skjedde noe spesielt og da begynte jeg å børste håret til dukken. Pappa stillte meg er spørsmål og jeg sa jeg vet ikke da ble pappa veldig sur og jeg begynte å gråte og ingen meg ikke engang lillesøsteren min. Ingen vet dette, men jeg at dukken er den eneste som er min virkelige venn, eller en som lytter og aldri kritiserer meg. Jeg vil ikke snakke med mamma og pappa om det de vil ikke forstå. Jeg vurderer jeg å rømme hjemmefra til en venn , men jeg er 13 år. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.11.2015 22:05:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle