Hopp til hovedinnholdet

Mamma pleide å slå meg, vil ikke bo med henne lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg skal bare skrive det rett ut. I over 5 år nå har moren min fått seg ny kjæreste, deretter slått opp og blit sammen igjen ca. 1000 ganger. Jeg inser nå at hun har alltid hatt depresjons problemer og jeg vil ikke bo med henne lengre. Hun pleide å slå meg. For ca. 2 uker siden klikket det helt for hun og hun sa at jeg skulle pelle meg ut fra huset. Hun brydde seg ikke hvor jeg skulle gå. Jeg måtte spør random folk om penger slik at jeg fikk penger til buss. Jeg endte opp hos faren min. Tingen er, han har veldig lite penger og jeg må såve i stuå på en sofa. Han må sørge stemoren og lillebroren min og da sliter de allerede. Da vet jeg ikke hvordan han skal klare å sørge for meg. Han har vært på sånn senter for de som har problemer hjemme men de brydde seg ingenting. Sa bare at vi skulle løse det med moren. Så nå sover jeg på en sofa hver dag hvor vi så vidt har råd til noe. Jeg ser ikke noe galt i å flytte til en annen famile. Jeg vil bare ha det rolig og konsentrere meg og skolen.

SVAR

Besvart 18.11.2015 08:49:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle