Hopp til hovedinnholdet

Er bekymret for at kjæresten min ikke har det så bra hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, kjæresten min har en psykisk syk far og en mor som aldri lar henne gå ut. (dette handler om moren) Hun har sagt at hun sjelden snakker med moren, og at hun er redd for noe så ufarlig som å spør om ta seg en tur ut. Jeg er litt bekymret for at hun ikke har det så godt som hun sier hun har det, og at hun mistrives hjemme. Etter at hun hadde fortalt meg dette, (at hun var redd for å skuffe moren, og at hun ikke ville spør om å gå ut) og at det hadde kommet frem i samtalen at hun var lei seg for dette. Spurte jeg hva hun skulle imorgen (jeg refererte til et besøk) så så hun "smile og gå på skolen". Vet ikke om det bare var meg som syntes at dette hørtes ut som om dette var et "falskt smil". Jeg er bekymret for at hun ikke har det så bra hjemme, og lurer på hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 22.12.2015 20:10:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle