Hopp til hovedinnholdet

Mamma får meg til å føle meg udugelig.  Jeg får ikke sove om nettene og gråter meg ofte til søvne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler meg ikke trygg hjemme. Jeg blir ikke verdsatt. Jeg føler ikke jeg er noe viktig fordi det er det jeg har hørt oppigjennom hele oppveksten. Mamma kjefter veldig mye, tror hun er veldig sliten. Men dette går utover meg og søskena mine, brødrene mine isolerer seg med data spill. Vi spiser nesten aldrig som en familie, å ver gang begyner vi å krangle. mamma støtter meg ikke, hun støtter meg ikke i skole eller ellers i livet. Hun kritiserer måten jeg er på selv om jeg prøver veldig hart å ikke gjøre feil, ingen ting er godt nok. Før så var det jeg som gjorde nesten all hus arbeidet, mamma orker ikke å pusse opp, så jeg har begynt å male på egenhånd. Men hun kritiserer meg likevell, jeg får ikke ros eller oppmuntring. Så jeg gidder ikke å gjøre alt lengre.... Mamma får meg til å føle meg udugelig. Jeg får ikke sove om nettene og gråter meg ofte til søvne. Jeg føler jeg er den minst velykede personen i verden. jeg har sett på tegn av pysisk vold, å dette stemmer i min familie.

SVAR

Besvart 14.01.2016 12:56:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle