Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg alltid så ulykkelig, og jeg føler jeg blir forskjellsbehandlet fra søsknene mine!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei, jeg vet ikke om dette har noe å si på sosialhjelp, men jeg syns det passa best i denne kategorien. jeg føler meg altid ulykkelig og jeg tenker så rart. jeg får ikke lov til å ha mobiltelefon av en grunn, men jeg missunner søskene mine som begge har iphone 6. jeg har dårlig selvtillit, og eg veit snart ikke va jeg skal gjøre! jeg snakker noemed helsesøstra på skolen, og jeg vurderer å gå til psykolog. eller hva det het. når eg ikkje får til ting på skolen, så blir jeg og veldig sånn rar i hodet, og jeg føler eg ikkje klare å kontrollere følelsan mine. jeg er alltid i dårlig humør når eg e stille og når jeg er alene, jeg vet ikke hva som går av meg! og jeg har en tvillingbror, og vi er like gammel, og han får lov til å dra på fest, det gjør ikke jeg. har aldri vært. jeg føler meg serriøst behandla som en syv åring!!!!!!!!!! og det er jeg dritt lei av, ingen forstår seg på meg.. :((((((( og jeg er en helt vanlig 16 åring. som har et syndrom, dt er dt som skiller seg ut...

SVAR

Besvart 20.01.2016 12:17:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Det er ikke alltid lett å være til

Livet kan by på gode og mindre gode opplevelser. Psykiske opp- og nedturer er en del av livet. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle