Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så lei av å høre på mamma og pappa krangle hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er så lei av å høre på mamma og pappa krangle hele tiden. De skriker til hver andre og er nesten ekle mot hverandre og jeg holder på å bli sjuk. Jeg blir ordentlig lei meg og vil bare gå å gjemme meg fordi jeg er så flau over foreldra mine. Jeg kan ikke snakke med mamma om noe uten at hu mener jeg er frekk. Jeg føler ofte at alt jeg Gjør er feil og sitter enten på rommet mitt med musikk eller skype bare for å slippe unna, eller er ute å trener eller hos venner. Jeg fikser rett å slett ikke å være med familien min. Jeg går alltid på do når maten er ferdig bare for å kunne spise I fred. Mamma og pappa mener også at jeg bare bruker tida mi på tull og at jeg kaster bort livet. Er det noe jeg kan gjøre med dette? Jeg har snakka med pappa om det og jeg tror at han har lyst til å bo et annet sted. Mamma var I bilulykke for en stund siden som har ført til at hu har alltid vondt I hodet og dårlig form og får ikke ordentlig hjelp av lege nav eller noe sånt. Hva burde jeg Gjøre?

SVAR

Besvart 19.01.2016 11:32:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle