Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke penger, hvordan skal jeg klare meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er i et vanskelig situasjon for tiden. Min mor og brødrene har flyttet til utlandet etter en barnevernssak. Faren min vil ikke holde kontakt med meg og broren min fordi han mener det er vårt feil at barnevernet har vært innblandet i hjemmet vårt. Jeg har vært nødt til å måtte flytte hjemmefra og i øyeblikket bor jeg hos veninnen min. Jeg går på skole, får ikke stipend, jobber i ny og ne som ekstrahjelp og har utgifter hele tiden. Førerkort opplæringen min har en utestående saldo på 25000 kroner, og jeg har ikke råd til den. Jeg lurer på hva retter jeg har som er blitt ålene i et fremmend land. Jeg er nemlig fra Polen og har ikke norsk statsborgerskap. Jeg trenger økonomisk støtte og en sikkerhet for neste månadane. Til høsten skal jeg studere og jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne klare meg. Jeg trenger all hjelpen jeg kan få. Hilsen, en fortvilt jente, 18

SVAR

Besvart 25.01.2016 09:35:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Derfor bør du søke studentbolig

Som leietaker i en studentbolig tar studentsamskipnaden ansvar for huset i sin helhet, og du kan fokusere på deg selv og studiene. Det er stor rift om studenthyblene hvert år, så søk i god tid.

 

Les mer
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
attach_file

Student med dårlig råd?

Støver det i lommeboken din? Det finnes mange gode triks og tilbud dersom du er student og ønsker å spare.

 

Les mer
attach_file

Økonomitips til deg som skal bo alene

Å bo for seg selv er dyrt. Selv med studielån, stipend og deltidsjobb, er det nødvendig å tenke økonomi. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle