Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei av å krangle med moren min og stefaren min over hver minste ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er lei av å krangle med moren min og stefaren min over hver minste ting. De forstår meg virkelig ikke. Et eksempel er hvis stefaren min sier noe unødvendig og galt til meg, så klarer ikke moren min å stå opp for meg. Jeg blir utrolig frustrert. Det er flere ganger de begge har kalt meg syk, ustabil og psykopat, og det syker meg virkelig ut. Jeg tror jeg har sinne problemer grunnet jeg aldri føler jeg blir hørt på, men jeg har forklart til de at det ikke er greit å kalle en 16 år gammel jente for slike ting. Det hendte en gang at min mor sa at min biologiske far ikke brydde seg om meg (han valgte å ikke ha kontakt med meg). Vet ikke hva jeg skal gjøre? Er jeg gal og overreagerer?

SVAR

Besvart 27.01.2016 11:23:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle