Hopp til hovedinnholdet

  Jeg føler meg ikke trygg i huset med min halvsøster. Hun mobber meg og slår meg. Er det noe jeg kan gjøre for jeg orker ikke å leve sånn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei moren min har vert gift før. Dette har gjort ar jeg har to halvsøstre. Hun ene halvsøsteren min er 25. Hun mobbere meg slår meg og forteller meg at jeg ikke er vert noe. Ofte når jeg ikke gjør noe sitter hun og mobber meg og sier ar jeg må bli lagt inn, fordi jeg er syk i hodet. Jeg har fortelt dette til foreldrene mine. Og min mor sier at det er min feil, og at det er jeg som gjør noe gale. Jeg føler mor ikke vill høre hvordan jeg har det og hvordan jeg føler det. Jeg føler med veldig ensom og griner meg ofte i søvn. Jeg føler meg ikke trygg i huset med min halvsøster. Jeg har prøvd og sagt til hun at jeg ikke liker det og at hun må slutte men hun bare forsetter. Er det noe jeg kan gjør for jeg orker ikke å leve når det er sånt.

SVAR

Besvart 02.02.2016 11:46:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle