Hopp til hovedinnholdet

Sliter med depresjon, spising og uro i familien

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er mange og mye problemer hos meg i det siste... Hundene mine skal snart avlives fordi de ikke har det bra, men saken er bare det at jeg har hatt de siden jeg var 4-5år... De betyr så mye for meg, og jeg har ingen safe venner nå, så jeg trenger de virkelig. Men jeg vil ikke at de skal gå fordi da blir jeg helt alene og har ingen å snakke med. Jeg er også ganske deprimert for tiden siden så mye skjer. Foreldrene mine krangler masse, og Mamma er utro og pappa vet det, men hun vil ikke innrømme det. Broren min tror han har spiseforstyrrelser, og det er veldig alvorlig. Mamma går gjennom veldig mye (sier hun), men hun forteller meg ikke hva.. Og jeg.. Er ganske sikker på at jeg har spiseforstyrrelser. Samtidig som dette skjer har jeg begynt på ungdomskolen og sliter veldig med å få venner, ordentlige venner. Livet mitt er på det mørkeste punktet nå, hvordan skal jeg håndtere dette, alt på en gang? :(((

SVAR

Besvart 11.02.2016 21:11:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du takle en krise

Når det skjer en brå og dramatisk hendelse i livet, kaller vi det en krise. Det kan være en katastrofe, ulykke, uventet dødsfall eller andre ting.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
account_circle