Hopp til hovedinnholdet

Sliter med uro i familien og depresjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er mange og mye problemer hos meg i det siste... Hundene mine skal snart avlives fordi de ikke har det bra, men saken er bare det at jeg har hatt de siden jeg var 4-5år... De betyr så mye for meg, og jeg har ingen safe venner nå, så jeg trenger de virkelig. Men jeg vil ikke at de skal gå fordi da blir jeg helt alene og har ingen å snakke med. Jeg er også ganske deprimert for tiden siden så mye skjer. Foreldrene mine krangler masse, og Mamma er utro og pappa vet det, men hun vil ikke innrømme det. Broren min tror han har spiseforstyrrelser, og det er veldig alvorlig. Mamma går gjennom veldig mye (sier hun), men hun forteller meg ikke hva.. Og jeg.. Er ganske sikker på at jeg har spiseforstyrrelser. Samtidig som dette skjer har jeg begynt på ungdomskolen og sliter veldig med å få venner, ordentlige venner. Livet mitt er på det mørkeste punktet nå, hvordan skal jeg håndtere dette, alt på en gang? :(((

SVAR

Besvart 11.02.2016 21:45:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle