Hopp til hovedinnholdet

Mamma sin nye kjæreste er slem med meg. Jeg lurer på om jeg skal flytte til pappa men er redd mamma blir sur. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.Foreldrene mine skilte seg når jeg var tre år gammel.Pappa fikk seg en ny kjæreste som er veldig snill mot meg. Mamma fikk seg også en ny kjæreste ,men han er skikkelig slem! jeg hater han og han hater meg.Han sier masse stygge ting til meg og kaller meg for en drittunge. Og han tar meg hardt i armen så jeg får blåmerker. Nå sier mamma at han skal flytte inn hos oss og det vil jeg ikke!! jeg gråter hele tiden fordi jeg er så lei meg, Han er slem mot vennene mine også. Og alle i klassen min snakker om hvor slem han er. Ingen vil være med meg hjem pga han.Og pappa vet at jeg hater han og han liker ikke han heller. Pappa prøver å snakke med mamma ,men hun sier bare at han ikke bestemmer at han ikke skal flytte inn. Mamma pleier å jobbe sent så da er jeg alene med han hjemme og det er kjempe skummelt. Og nå er huset hans til salgs.Noen ganger har jeg bare lyst til å flytte til pappa ,men jeg er redd mamma blir sur. Og jeg vet ikke om jeg kan det når jeg bare er 13 år.Hva skal j gjøre?

SVAR

Besvart 10.03.2016 09:45:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle