Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er stresset da jeg snart er ferdig med ungdomsskolen og skal begynne på videregående skole. Mine foreldre er så negative og sier jeg ikke kommer inn på den skolen jeg ønsker meg. Hvordan skal jeg klare å holde humøret oppe og være positiv.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg skal snart begynne på VGS, men foreldrene mine liker å si at jeg ikke er bra nok og kommer sikkert ikke inn på skolen jeg ønsker meg. Det er mye press på hvordan undommene bør være, jeg vet ikke hvorfor jeg er her. det skremmer meg at jeg nærmer meg voksenalderen. Hvordan kan jeg bli mer positiv når jeg er bra med negative folk i hverdagen. det siste halvåret er så stressende.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer