Hopp til hovedinnholdet

Hun stresser mye og er redd for å spørre far om ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 år Jeg bor i en familie på 4. Jeg er en jente som ikke er så åpent mot alt jeg liker å holde alt for meg selv og er veldig redd for å spørre om ting og at jeg stresser veldig mye stresser hver dag nå jeg er på skolen og når jeg kommer hjem, det er ikke en dag der hvor jeg stresser ikke. Probleme mitt er at når jeg går ut eller skal du med vennene mine så må jeg alltid spørre pappa om det og jeg klarer ikke det det er veldig vanskelig å spørre han om jeg får lov til det, jeg er veldig redd for at han skal skjeffte på meg eller noe og det som er, er at jeg har ikke så bra kontakt med pappaen min ( vet ikkje hvorfor). Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg men å slutte å stresse så mye og men å slutte å ha angst for å spørre pappaen min om noe??? Jeg trenger også hjelp med å framføre på skolen, jeg er en person som ikke kan framføre for andre pp skolen, har dere noen tips ??? Hilsen en jente på 16 år

SVAR

Besvart 29.03.2016 23:17:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle