Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ikke sett og har det ikke så bra når jeg er hos min far og stemor. Jente 22 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vil bare høre hva dere mener om dette. Jeg ble spurt i selskap hos min far og stemor for å feire bursdagen til en. Jeg sa at jeg ikke var sikker på om jeg kunne komme. hadde kanskje egentlig sagt ja, men var litt i tvil. Jeg ble også spurt om å komme å se fil med noen venner, som jeg egentli ghadde mer lst til. fordi når jeg er hos min far og stemor føler jeg at jeg ikke kan være meg selv. Vanskelig å forklare.

Så jeg sendte melding til pappa å sa at jeg kanskje ikke kom alikevel men da fikk jeg noen meldinger tilbake og det sto med at jeg må komme, fordi hvisi kke jeg kommer så kan man ikk stole på meg og at jeg ikke måtte drite han ut og hvis jeg ikke kommer så får han høre det av kona. på neste melding skrev han: Du har med å komme! hvis ikke spør vi deg ikke igjen andre ganger osv.

Det virker som han bare vil ha meg her for sin egen skyld, ikke fom min skyld, men for at ho kommer til å bli fornærmet hvis jeg ikke kommer.

Til vanlig blir jeg aldri spurt om å komme, men i selskaper MÅ jeg komme. Er her nå, d er koselig å får masse mat, men jeg føler meg ikke sett og jeg har d ikke så bra. Jeg føler ikke jeg kan være meg selv å ingen snakker til meg nesten.

Synes du det er rett av pappa å skrive sånne meldinger til meg? Hilsen jente 22

SVAR

Besvart 18.10.2008 12:22:22
account_circle