Hopp til hovedinnholdet

Det jeg gjør er å ligge i senga og se på serie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine er skilt. Jeg går ikke på noen fritidsaktiviteter. Det jeg gjør er å ligge i senga og se på serie. Dagen lang. For ikke lenge siden skulle broren min legge seg, og dermed skulle ha min iPad. Jeg sa nei på grunn av at jeg holdt på med den. Faren min klikka helt og bannet. Han sa at jeg holder på med den heletiden, og da sa jeg ''Det er for at jeg ikke har noe annet å gjøre''. Og det var da han kom med kommentaren som fikk meg sønderknust ''Det er for at du ikke har noen venner det''. Etter det sa jeg ingenting og stakk på badet, når jeg gråter, så gjør jeg det sinnsykt diskre. Jeg er den jenta i klassen som ingen ser gråte. Dessuten truer faren min med å sende meg til mor. Det er ekkelt at han gjør det, med tanke på hvor mye stress hun har i hverdagen. Dette er bare en smakbit på mitt forferdelige liv. Jeg ser en utvei - selvmord.

SVAR

Besvart 13.05.2016 14:32:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle