Hopp til hovedinnholdet

Moren min er pillemisbruker, stefaren min er slem. Jeg vet ikke hvor lenge jeg holder ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Først og fremst vil jeg gjerne si beklager om dette blir en rotete melding, men jeg er desperat og jeg setter veldig stor pris på råd. Moren min er pillemisbruker, men har nylig begynt å sette sprøyter. Hun har drevet med dette i mange år og det har egentlig ikke plaget meg i noen stor grad ettersom hun ikke blir noe særlig annerledes i væremåten, men det er vondt å vite at hun holder på sånn og hun mister "nærheten", det er som å snakke til en vegg. Stefaren min er slem mot meg, han kaller meg dum, lat, stygg, osv og er veldig aggressiv mot meg. Dette har blitt så ille at jeg ikke tør å være i stuen siden da blir han sint og jeg må forte meg på soverommet. Har prøvd å ta opp dette med mamma, men hun sier bare at han har det vanskelig osv. (Han var alkoholiker før) Jeg sliter selv med tung depresjon, men jeg står opp hver morgen likevel for å gå på skolen, men jeg vet ikke hvor lenge jeg holder ut når jeg aldri får fred eller støtte. (faren min er uaktuell å snakke med)

SVAR

Besvart 26.05.2016 13:18:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle