Hopp til hovedinnholdet

Både min søster og jeg har sosial angst. Foreldrene mine tror jeg kun vil ha oppmerksomhet når jeg forteller at jeg også har dette. De tror ikke på meg. Hvem kan jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg og søsteren min har begge angst og er veldig urolig og redd for alt sosialt. søsteren min har mer angst enn meg og foreldrene mine sier at fordi jeg ikke reager på samme måte som søsteren min, på forskjellige ting så vil jeg bare ha oppmerksomhet; altså dem sier jeg lyver om å ha angst. de fikk en mann til å komme snakke med søsteren min angående hennes angst men når jeg sa til foreldrene mine jeg også ville prate med han sa dem at det var unødvendig. vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg kan snakke med, når mine egne foreldre tror jeg bare finner på angsten,(sosial angst)..

SVAR

Besvart 16.08.2016 17:23:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle