Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har flere ganger hørt foreldrene mine ha sex. Denne siste gangen har dette gjort meg redd. Dette føles veldig ubehagelig og jeg har tårer i øynene. Jeg tenker på å begynne med selvskading igjen.

account_circle

SPØRSMÅL

Akkuratnå har jeg opplevd å høre foreldrene mine ha sex, det er ikke første gangen.De andre gangene har jeg ikke tenkt så mye på det.Jeg tenkte at foreldrene minehar det bra og er glad i hverandre.Akkurat nå føler jeg meg annerledes,jeg er redd for uten grunn.Jeg ser det somVELDIG ubehagelig og jeg hartårer i øynene mine.Jeg planlegger å legge meg kl 10hverdag for å unngå slike igjen. Jeg tørr ikke å legge meg fra nå av etter 10.Jeg har hørt foreldrene mine snakket om å få en baby, noe jeg ikke har lyst til. Det betyr at jeg skal bli storesøster igjen og være et forbildet til enda et søsken. Jeg vil ikke det fordi jeg klarer ikke å passe på meg selv engang. Jeg klarer ikke å være glad, jeg er plutselig en trist person som ser ikke meningen med livet. Jeg er en person som føler seg feit, men klarer ikkeå gjøre noe med det. Jeg er en person som tenker på hvordan livet ville vært bedre uten meg.Jeg er en person som tenker på å begynne med selvskading igjen.Det verste er atjegvilikkhahjelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer