Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å dra på utveksling neste år, men får ikke lov fordi moren min er redd for at jeg blir påvirket av feil religion.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil dra på utveksling på vg2 til neste år. JEg har hatt intervju med Explorius, der mamma var med. Når Explorius representanten nevnte at vi som utvekslingselever må respektere vertsfamiliens religion, men ikke ta del i den ble mamma forbannet og utskjelte representanten for å være en satanist som ville verve ungdom, og at "luthersk" kristendom er den eneste religionen og resten er en del av satanismen, tilogmed Katolikkene var tilhengere av satan. Hun nærmest brølte. Og nå får jeg ikke dra. Jeg fikk heller ikke velge om jeg skulle konfirmere meg kristelig eller humanetisk, selv om jeg ikke tror på gud, MÅTTE jeg konfirmere meg, ikke noe men. I tillegg spurte hun om vi kunne havne hos en muslimsk familie, og det gjorde vondt verre, og hun begynte å rope at muslimer er satans hjelpere og alt de gjør er å tilbe satan. Hun tror at hvis vi tilbringer tid med noen fra en annen religion, bytter vi religion til satansimen og havner rett i helvete. og at jeg må tenke på min fremtid.

SVAR

Besvart 09.10.2016 22:26:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle