Hopp til hovedinnholdet

Jeg og søsteren min har et dårlig forhold. Hun truer meg med kniv og ødela PCen min. Hva kan jeg gjøre? Hva med fosterhjem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
jeg er en jente på 16 år.
jeg og søsteren min har et dårlig forhold,og får noen dager siden truet hun meg med kniv.jeg snakket med politet men hun nektet så dem kunne ikke gjør noe med det,hva skaljeg gjøre? hun knuste også pcn min, og det innrømte hun til poliet, jeg har tenkt å anmelde dette,for å få penger til en ny en. men foreldrene mine sier de skal betale,men vil ikke la hun slippe unda med dette, men foreldrene mine vil ikkevære med å anmelde hun. hva skaljeg gjøre? jeg er under 18 så må jeg ha dems tilatelse? er det ikke noe annet jeg kan gjøre?
og hvordan er det med fosterhjem,jeg har det ikke bra hjemme. jeg takler ikke å se på hun lengere, er så mye hat at jeg ikke vet hva jeg skalgjøre av meg,vil bare slå hun. jeg vil flytte hjemme ifra,orker ikke hun mer. men vil også bo med familene min, så vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg har hørt det er streng i fosterhjem men ser ikke andre utveier. er det virkelig sånt? og hvorfor kan ikke jeg anmelde hun,selvom jeg er under 18 år? hjelpmeg!

SVAR

Besvart 07.11.2008 09:39:34
account_circle