Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er bekymret for mamma som spiser for lite

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en mamma som er veldig slank og fin, hun er langt ifra undervektig, og jeg har aldri hørt henne klage om kroppen sin! Men problemet er at jeg er veldig bekymret for henne siden hun aldri spiser! Hun jobber skift å i dag har hun ikke spist mere enn en porsjon grøt til middag. Hun spiser aldri frokost eller kvelds, noe som vil si at hun ikke spiser på over 25 timer mellom hvert måltid! Jeg har sakt til henne at Hun må spise, prøvd å si at jeg er bekymret for henne, men det virker som om Hun ikke bryr seg... HVA SKAL JEG GJØRE? Jeg er bekymret for henne, og jeg gråter meg ofte i søvn fordi jeg er så bekymret...

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer