Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp. Foreldrene mine ble skilt da jeg var ti år. Jeg har fått diagnosene angst og depresjon. Pappa har sagt at han ikke vil ha meg mer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg trenger hjelp. Foreldrene mine ble skilt da jeg var ti år, og jeg pendlet mellom mor og far imens min bror bodde hos faren vår. I starten var det greit helt til de begynte å krangle om penger. Jeg begynte å skulke og broren min på 25år (nå) begynte å røyke hasj. Han havnet i psykose et par ganger, noe som fikk foreldrene mine til å krangle enda mer. Så fikk pappa kjæreste med to litt yngre unger, og jeg og min bror ble dyttet unna. Jeg liker den nye kjæresten, men pappa bruker all tid på barna hennes, imens har jeg blitt diagnosert med angst og depresjon og går på medisin. Han bryr seg lite. Han vil aldri bli med til psykolog eller vite noe om temaet. Nå har vi kranglet og han har sagt at dokk er nokk, han vil ikke ha meg mere. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Han truer meg med å skyte hunden min og har gitt bort katten min. Jeg pleide å ha begge dyr hos ham siden jeg bor på internat på VGs, og pleide å komme hjem til ham i helgene. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 13.11.2016 11:40:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle