Hopp til hovedinnholdet

Er så ubeskrivelig lei av å leve. Mamma er det bare drama med og pappa er sinna. Er ofte redd.Holder ting for meg selv selv. Selvskader og har selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil dø. Er så veldig ubeskrivelig lei av å leve. Har en besteveninne, men hun kan jeg ikke fortelle absolutt alt til, er takknemlig for å ha henne, men det er vanskelig. Mamma er det bare drama med, vi snakker såvidt ilag. Hun og pappa skiltes da jeg va to år gammel ca, pga at pappa var voldelig mot henne, og de kranglet heletiden ...(hun sa det til meg først for noen måneder siden, for hun mente at nå var jeg gammel nok til å høre det) Pappa har sinneproblemer, og jeg er ofte redd for han. Spesielt når storebroren min ikke er hjemme. Før gråt jeg ganske masse, men nå føler jeg at jeg har blitt sterkere. Jeg holder ting for meg selv, uansett om mamma sender med til psykolog, helsesøster, og lege. (de mener jeg trenger piller for depresjon) Jeg begynt med selvskading for ca. to og ett halvt år siden, og gjør det fortsatt. Har også selvmordstanker, og er så lei av alt. tror ikke jeg klarer mere. Prøvde å ta for mange piller for en stund siden, men mamma fant det ut å alt ble klikk.

SVAR

Besvart 12.11.2016 12:48:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle