Hopp til hovedinnholdet

Ingenting er bra nok for foreldrene mine. Jeg føler press over alt. Jeg er også utrolig misfornøyd med kroppen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke ikke om dette er riktig plass å skrive dette men men. Jeg føler at uansett hva jeg gjør så er ingen ting bra nok for foreldrene mine! Jeg får bare 5ere og 6ere på skolen, men jeg føler at de ser skikkelig ned på meg om jeg ikke får 6er! Jeg har så mye press rundt meg, og jeg vet ikke hvor lenge jeg kan takle dette! Jeg føler press over alt! På skolen, kroppspress, i idrett osv.... En anen ting er at jeg har utrolig mye tvangstanker når det gjelder kropp og kosthold. Jeg har denne konstante stemmen i hodet mitt som sier at jeg ikke kan spise dette, en som dier at dette er for mye å spise. Dette er så utrolig slitsomt. Jeg er ikke feit, og jeg er ei veldig aktiv jente, men jeg er utrolig misfornøyd med kroppen min! Jeg føler at den ikke er bra nok! Jeg orker snart ikke livet mer!

SVAR

Besvart 20.11.2016 18:12:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle