Hopp til hovedinnholdet

Mistrives på skolen og ønsker å bytte til annen skole. Blir ikke møtt med forståelse og støtte hjemme. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... Jeg trives overhodet ikke på skolen jeg går på og er usikker på hvor lenge jeg klarer å pine meg opp om morgen for å gå dit. Jeg har snakket med mamma om at jeg ikke trives og vil slutte. Hun klikker på meg, hun bryr seg ikke om at jeg ikke har det bra, hun vil bare at jeg skal få meg en utdanning. Jeg skjønner det og skal selvfølgelig få meg en udanning, det er jo kjempe viktig, men jeg vil på en annen skole. Jeg får bare dårlig karakterer, så det er ikke noe vits og bare gå der for å gå der. Jeg må trives for å lære noe. Når jeg snakker om det begynner hun å si sånn "da hadde faren din blitt stolt av deg". Han døde av kreft for et halvt år siden, noe som er veldig tøft for meg. Er det greit av henne å si sånn? Hun spiller på samvittigheten min. Jeg vet at han i hvert fall hadde støttet meg, noe hun ikke gjør. Hva skal jeg gjøre? Hun forstår ingenting. Jeg er veldig dårlig til å forklare meg håper du skjønner.

SVAR

Besvart 10.01.2017 10:19:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Sorg kan påvirke skolehverdagen

Ved sorg vil mye i livet være påvirket for en periode. Også skolehverdagen. Selv om det kan være tungt å gjennomføre skolen som før, kan det også være godt å ha faste rutiner og være på skolen som før.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Mange har drivkraft til å se framover, til å få et bra liv og til å gjøre det de hadde planlagt. Det kan jo ikke bare være trist. Andre igjen takler sorgen på andre måter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle