Hopp til hovedinnholdet

Blir fort sint på mamma, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter veldig med og holde temperamentet mitt nede når jeg er rundt mamma. jeg er egentlig ikke en veldig sint person til vanlig, men det virker som at så fort hun sier noe som jeg ikke liker eller tvinger meg til og gjøre noe jeg ikke har lyst til, koker det bare helt over og jeg setter meg skikkelig i vrangstilling. Jeg har flere ganger sprunget ut av huset og blitt på loven til hun kom og hentet meg. det har bare endt med dumme konsekvenser for meg, og jeg vil jo ikke, men det føles som om jeg ikke kan kontrollere det. Jeg har snakket med henne om det, men det endte bare i en krangel IGJEN. Når kranglene er over får jeg SKIKKELIG dårlig samvittighet og det føles ut som om jeg ikke fotjener noe som helst lenger... Og jeg mener det selvfølgelig ikke, men jeg er redd for at mamma tror det. selv om jeg egentlig syns kjempesynd på henne. Hvordan kan jeg kontrollere meg bedre rundt henne?

SVAR

Besvart 27.01.2017 11:23:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
account_circle