Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater familien min!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, dette kommer til å høres veldig sprøtt ut, men jeg hater familien min!(mamma, stefar, bror og ste søster) De "holder meg utenfor"! det er ikke noe jeg føler eller tror! lillebroren min er "gullungen" og stefaren min er dritt og det virker som at han ikke bryr seg om meg! stelillesøstera mi er alltid "usyldig"! mamma har vært sammen med stefaren min i snart 8 år og ja eg har sakt det til henne hvordan/hvorfor jeg føler det sånn! Hun sier at jeg bare er teit! men jeg har følt det sånn i alle år! jeg har lyst til å flytte til pappa, men jeg for ikke lov! hva skal jeg gjøre?? jeg orker ikke mer! jeg gråter hver eneste natt over at det er sånn og jeg orker ikke mere! noen forslag til hva jeg kan gjøre ?? Takk på forhånd! setter en stor pris på det dere gjør!!

SVAR

Besvart 31.01.2017 12:00:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle