Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine synes jeg er for mye på dataen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt 15 år. Foreldrene mine flyttet fra hverandre når jeg var liten. Og har levd to plasser, men problemet er at de ikke stoler på meg, de vil ikke høre hva jeg sier. De sier jeg ikke får lov til å sitte mye på dataen, men de vil ikke høre etter fordi at jeg har en hobby som er å lage musikk på den. Og jeg bor i hæ******, så jeg bruker å spille med venner. De synes jeg sitter for mye, men de hører aldri hva jeg har å si. De kjefter på meg fordi jeg gjør det dårlig på skolen. Selv om jeg prøver alt jeg kan til prøver! Jeg har vansker for å lære, og får bare 3-4 karakter. Og det verste er at de vet jeg har en hobby på pc.men jeg får ikke holde på med det! Jeg er også avhengig av Anime, jeg ser det hvær natt og for sjeldent søvn, jeg ser på natta fordi de mener jeg ikke kan sitte på tlf hele dagen,,, så jeg har kjøpt en ipad jeg har gjemt under senga. Har dessverre ikke plass til mere problemer....

SVAR

Besvart 05.02.2017 21:23:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle