Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte til faren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma er sur på meg og greier ikke stå for sine meninger, de forandrer hun på hele tiden. Jeg får ikke spille en kamp i helga en gang fordi hun ikke ønsker at jeg skal få være med venner og hun bil heller hva meg med på tur. Hva gjør jeg? Hun har også lovet meg i msnge måneder at jeg skal få lov til å bli med på cup til Danmark og plutselig sier hun at hun ikke gidder å sende meg dit, fordi hun mener jeg er frekk og dum, hva gjør jeg? Ønsket mitt er å flytte herfra fordi min mor ikke kan stå for det hun sier og fordi hun forandre på ting hele tiden, hun lar meg til å med ikke å sa så mye kontakt med faren min. Han er den i livet som støtter meg på alt, nå vil jeg dra!

SVAR

Besvart 08.02.2017 21:35:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle