Hopp til hovedinnholdet

Mamma og stefaren min kranglet skikkelig her om dagen, vi ble redde.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mamma og stefaren min kranglet skikkelig her om dagen. Midt på lyse dagen skrek de til hverandre, vet ikke hvor lenge men kanskje sånn 30 min. Etterhvert så ble det helt rolig, lillesøsteren min på 6 år ble veldig bekymra og hørte at mamma gråt. Lillesøsteren min hadde ikke hørt at de krangla men hun hadde hørt hun gråte. Lillebroren min virka også ganske bekymra, jeg sa til dem at det ikke var noe å bry seg om for det er helt vanlig å krangle innimellom. Jeg sa jo dette bare for å berolige dem, jeg var egentlig ganske bekymra selv. Jeg er jo så glad i mamma. Mamma har jo flere ganger nevnt at han er skikkelig streng å at han er veldig selvopptatt, og det er jo sant. Jeg vil ikke at mamma skal ha det vondt. Mamma og stefaren min legger seg ikke samtidig lenger heller, og ikke snakker dem sammen på kvelden heller, de snakker lite på dagen også, de er heller ikke enige i noe, drar ikke noen steder sammen lenger. Alt dette gjorde de før, men ikke nå lenger. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 07.02.2017 17:27:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle