Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke oppførselen til broren min lenger, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg har ganske godt forhold til foreldrene mine og storesøsteren min (17), men lillebroren min (12) er helt utrolig respektløs ovenfor hele familien. Han han si helt forferdelige ting til alle, for eksempel at pappa er lat og ikke gjør noen ting (han vasker, lager middag og har mild MS) og at både mamma og pappa er slemme, frekke, respektøse osv. Veldig ofte holder han seg for ørene og synger når de prøver å snakke til han og han himler med øynene og oppfører seg elendig.Han spiller hele tiden og greier ikke å stoppe. Hvis vi ber han komme til middag, kommer han ikke før etter et kvarter eller noe, og det skaper krangler. Pappa, mamma og broren min krangler hele tiden, og jeg føler at jeg og søsteren min blir litt gjemt bort. Jeg har snakket med alle bortsett fra han om det, og jeg har sagt at jeg føler jeg og søsteren min ikke har noe å si. Jeg gråter noen ganger av alt dette, og jeg er faktisk litt redd for at mamma eller pappa har fått dårlig psykisk helse av han. orker ikke mer

SVAR

Besvart 12.03.2017 22:24:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle