Hopp til hovedinnholdet

Mamma har vært innlagt på psykiatrisk - nå har hun kommet hjem....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir gaaaaal! Mamma har Vært på psykiatrisk I 2 måneder, nå har hun kommet hjem of skal bli hjemme.hun skal ikke jobbe. Pappa er på arbeid hele tiden. Siden jeg er 13 er skole livet mitt. Og jeg er bare hjemme med mamma (når jeg ikke er på skolen) jeg blir helt gal av å ha henne hjemme og gråter og kutter meg hver kveld. Spisefortyrrelser gjør det ikke akkurat bedre. Jeg prøver å spise men hjernen min sier at jeg blir feit av det.Jeg skulle bake rundstykker fra toro og ville følge instruksjonene på pakken. Jeg er veldig nøye med å gjøre akkurat det det står. Men så kom mamma og tok over. Hun sa at de måtte heve 10 minutter exstra og steke mindre. Jeg sitter nå på romme mitt åg gråter. Jeg sa til henne at jeg ville bake selv og følge instruksene. Men likevel hører hun ikke etter. Hun skal også alltid kjefte på meg hele tiden og hUn får meg til å føle meg dritt.

SVAR

Besvart 16.03.2017 14:13:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
account_circle