Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har problemer hjemme. Hva skal vi gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 17 år og har et lite problem med kjæresten min som er 16 år! Det er sånn at vi har vært sammen en stund og det går utrolig bra men problemet er at hennes utlanske foreldre ikke tåler meg fordi jeg er norsk. Dem sier at ho ikke får sove hos meg og være med meg men ho gjør det alikavel men her om dagen så sa dem at ho ikke kan være sammen med meg fordi ho er for liten og ikke har lov til å sove hos meg fordi foreldrene følger sine lover i utlande. Det dem sier at du må være 18 år før du kan sove hos kjæresten din eller for å være i et forhold. Ho har sagt det selv at ho ikke følger di reglene fordi ho bor i Norge og der følger ho norske regler. Foreldrene hører ikke på ho og vi vet ikke hva vi skal gjøre. Vi trenger hjelp

SVAR

Besvart 29.03.2017 22:10:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle