Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at fosterforeldrene mine forskjellsbehandler meg og deres biologiske barn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg føler at mine fosterforeldre velge side fordi jeg er ikke biologiske barn de behandler meg annerledes. som når jeg spør om ting for eksempel jeg har spurt dem i månedsvis bøye hvis jeg kan få en ny treningsbukse fordi min er ødelagt, og de holder å si neste uke, og når neste uke kom de ville si neste uke. men når det biologiske barn ber om noe de får det i løpet av samme dag og det alltid ting hva de ikke trenger så dumme ting som tanning krem ​​eller leker og 24/7 mannen er alltid kjefter på meg når jeg går på rommet mitt for å se på en film eller bare ha meg tid og når han er kjefte på meg å komme ut av rommet mitt, eller når han er kefte på meg generelt min fostermor sier ikle en dritt , men når han er kefte på datteren hun blir sint og begynner en hel argument og det er andre ting jeg snakket med min bestevennen mor og hun sa at hun kommer til å ringe barnevarne for barn og fortelle dem hvordan jeg har det og jeg er ganske redd fordi jeg vet at de kommer å hate meg mer og mer

SVAR

Besvart 02.04.2017 22:52:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle