Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke bo hos moren min lenger, hvordan går jeg fram for å få til det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, igår så rømte jeg hjemmefra på grunn av at jeg hadde en stor krangel med moren min. Hun er litt emosjonelt mishandlende mot meg også. Jeg møtte henne igjen på veien da hun lette etter meg, så truet hun med å ringe politiet og hun tok telefonen min. Jeg dro hjem igjen etter det men hun fulgte ikke etter, jeg vet egentlig ikke hvor hun er nå heller. Faren min var hjemme når jeg kom og jeg sa jeg ville dra til bestemor og bli der til ting roer seg ned så det er der jeg er nå. Men greia er at jeg vet ikke om jeg vil fortsette å bo med moren min, det er ikke første gang jeg løper vekk, det er ikke første gang vi har store krangler. Jeg er så jævlig lei av å bo med henne, hun skaper meg bare stress og jeg henne så det er ikke vits lenger. Vil helst bare bo med faren min, men hvordan ville hele den prosessen vært? Hvor lang tid ville det tatt å få det gjort?

SVAR

Besvart 02.04.2017 23:16:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle