Hopp til hovedinnholdet

Min mor de siste årene sagt og gjort flere ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Min mor de siste årene sagt og gjort flere ting slik at jeg føler mye skyld og dårlig samvittighet for mitt og hennes dårlige forhold. Jeg bor hos min far mest, og ettersom jeg da ikke bor så mye hos henne, føler jeg at hun skylder mye på meg og gir meg følelsen av at jeg skaper mine egne problemer. Hver gang jeg er med henne er hun veldig opptatt å få frem hvor vondt hun har det, og hun gir meg skylden for det på en indirekte måte. Hun gjør også ting som å ikke ta meg med på ting mens hun gjerne vil finne på ting med søsteren min. Jeg blir veldig usikker på om det faktisk er min feil og om jeg ikke fortjener noe godt. Er det mulig at jeg blir utsatt for psykisk vold? jeg har lest litt om dette, men er veldig i tvil. hun kaller meg ikke stygge ting, men sier ting som gjør at jeg føler meg som et dårlig menneske som har skyld i alt.

SVAR

Besvart 18.04.2017 13:18:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle